Trouwring

De Trouwringspecialisten

TROUWRING

Onze trouwring werkwijze is een relaxte benadering van onze klanten. Rustige ontvangst, het aanbieden van een drankje en vervolgens een oriënterende kennismaking. In alle rust willen wij ervaren en voelen wat jullie keuze binnen de trouwring collectie kan worden. Dit doen we om jullie zo goed mogelijk bij te staan en indien nodig, zo goed mogelijk te kunnen adviseren. Vandaar dat wij jullie graag ontvangen op afspraak. Hierdoor wordt de benodigde tijd voor jullie gereserveerd en kunnen we samen in alle rust de trouwring collecties doornemen. Dit is de trouwring werkwijze van Albers juwelen.

Trouwring werkwijze en Advies

Onder onze trouwring werkwijze voorzien wij jullie graag van advies. Zo adviseren wij jullie om 4 tot 6 maanden voor het huwelijk de oriëntatie naar trouwringen te starten. Een eerste kennismaking met de collecties zal ongeveer 1 a 1,5 uur in beslag nemen. Hierin wordt vaak duidelijk welke ringen jullie niet mooi vinden of niet bij jullie vinden passen. Ons advies is dan ook om in eerste instantie niet op zoek te gaan naar die ene mooie ring, maar eerst bewust te worden van de mogelijkheden binnen de collecties. Vaak al bij het tweede bezoek wordt duidelijk welke trouwringen overblijven en waarop de keuze valt. Zo niet, geen enkel probleem. Jullie zijn altijd van harte welkom.

Trouwring werkwijze en opvolging

Onder onze trouwring werkwijze valt na jullie keuze de opvolging. Na de keuze van de ringen is gemaakt, volgt het opmeten van de maten. De maatvoering hiervan is bepalend aan welke hand jullie de trouwringen gaan dragen. Wanneer al jullie gegevens zijn genoteerd wordt na een aanbetaling de ringen in bestelling genomen. De aanbetaling dient minimaal 20 % van de trouwringen prijs te bedragen. Na een gemiddelde levertijd van 3 a 4 weken worden jullie bericht dat de ringen zijn binnen gekomen. Jullie worden gevraagd om de ringen te komen passen om opgetreden maat verschillen te voorkomen. Na jullie akkoord worden de ringen naar wens gegraveerd. De gravering kan plaats vinden nadat de ringen in het geheel zijn voldaan.

Mochten jullie ruim voor de huwelijksdatum de keuze in de ringen hebben bepaald, dan bieden wij jullie de mogelijkheid aan om de ringen bij ons in de kluis te bewaren tot het moment dat jullie past.

Voor meer informatie klik hier.

Kijk ook op de volgende link voor trouwringen online.

Wist u dat Albers juwelen bij aanschaf van nieuwe sieraden in onze winkel, gegarandeerd de hoogste prijs voor uw oud goud teruggeeft ? Kijk voor meer informatie hierover op de volgende link.

    

Disclaimer
Bullet
Sitemap