Informatie

Op 10 november 2011 heeft Albers Juwelen op de Ginnekenmarkt haar deuren geopend. Hiermee keert eigenaar William Albers terug naar zijn geboortestek, waar niet ver van de markt vandaan zijn ouders in 1962 hun eerste juwelierszaak opende. Onder de naam “Albers Juwelen” wordt een nieuw concept binnen de juweliers markt gevoerd, waarbij specialisatie centraal staat. Daarnaast wil William zijn bedrijfsvoering laten aansluiten bij de mentaliteit van het Ginneken: gastvrij, vriendelijk en behulpzaam in combinatie met een hoge service.

Wist u dat Albers juwelen bij aanschaf van nieuwe sieraden in onze winkel, gegarandeerd de hoogste prijs voor uw oud goud teruggeeft ? Kijk voor meer informatie hierover op de volgende link.

Productinformatie

Albers juwelen verstrekt de gewenste  product informatie in de winkel aan de Ginnekenmarkt of via een omschrijving getoond in de webshop. Voor productinformatie m.b.t. Albers juwelen gevoerde merkartikelen verwijzen wij U naar de desbetreffende merken website.

Leveringsvoorwaarden

Albers juwelen hanteert  de volgende onderstaande leveringsvoorwaarden. Voor volledige inzage m.b.t. de leveringsvoorwaarden dient U onderstaand PFD bestand te downloaden.

Lees verder>>

Garantiebepalingen

Albers juwelen hanteert de volgende onderstaande garantiebepalingen. Voor volledige inzage m.b.t. de garantiebepalingen dient U onderstaand PDF bestand te downloaden.

Lees verder>>